Welkom bij Jobbeurs. De beurs die werkgevers en werknemers bij elkaar brengt!

 

Juni 2020

Beste bezoeker,

Ondanks dat de regels voor de horeca zijn versoepeld, blijkt het voor veel bedrijven toch nog te riskant om deel te nemen aan een jobbeurs. Alle begrip daarvoor uiteraard, maar voor ons reden om de beurzen voorlopig uit te stellen. Zodra het weer volledig veilig is, zullen we de beurzen weer opstarten. 

Maar......wij hebben niet stilgezeten, maar we hebben een website gemaakt waarop bedrijven hun vacatures kenbaar kunnen maken. Dus, even niet op locatie maar nu online. Via onderstaande knop kom je op de website, en kun je per provincie en branche zoeken naar openstaande vacatures. Wij wensen je veel succes met het vinden van een leuke job!

Wat doet Jobbeurs?

Wij organiseren banenbeurzen in heel Nederland, waarbij we werkgevers en werkzoekenden bij elkaar brengen.

In deze tijd van veel openstaande vacatures in een groot aantal branches, is het niet eenvoudig om werknemers te vinden, terwijl er nog veel mensen op zoek zijn naar een eerste, nieuwe of andere baan. 

De jobbeurs is dé manier om werkzoekenden verder te helpen op weg naar werk en is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een ( nieuwe ) baan, zowel full-time als part-time; dus is er voor baan veranderaars, positieverbeteraars, starters, scholieren en studenten.

Bedrijven worden zich namelijk steeds meer bewust van de uitdagingen die ontstaan op de arbeidsmarkt door de toenemende vergrijzing. De jobbeurs biedt bedrijven de mogelijkheden om op effectieve en efficiënte wijze te bouwen aan hun naamsbekendheid en aan een portefeuille met de juiste kandidaten voor actuele of voor toekomstige functies.
Een (andere) baan vinden staat centraal op de jobbeurs, daarom zullen er vele interessante vacatures gepresenteerd worden. Naast het aanbod van banen, stages en werkervaringsplaatsen biedt de beurs mogelijkheden op het gebied van loopbaanbegeleiding, omscholing, ontwikkeling en coaching. Hiermee kunnen werkzoekenden hun inzetbaarheid verhogen en zo hun kansen op de arbeidsmarkt verbeteren.                                                       

 Jobbeurs is dé ontmoetingsplek voor werkgevers en werkzoekenden.